Print deze pagina

Over ons

SiegerinkMelief (voorheen Bureau Melief) is in 1997 van start gegaan en onze klanten komen zowel uit de profit als de non-profit sector.

Onze manier van werken is gebaseerd op jarenlange ervaring waarbij we praktijk en onderzoek combineren. Door deze geïntegreerde benadering hebben we een praktische en altijd wezenlijke bijdrage in koersbepaling, samenwerken en het bereiken van concrete resultaten.

We weten hoe we zeer uiteenlopende kwaliteiten van mensen in een juiste balans kunnen brengen. Hierdoor komen energieke en creatieve processen op gang die tot grotere resultaten leiden. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we een stevig beroep doen op wat managers en medewerkers zelf willen, kunnen en weten. We hebben veel oog voor de context en zijn daarin nuchter en realistisch.

Wij ervaren dagelijks dat directie, management en medewerkers die elkaars talenten, ambities en bijdragen versterken gezamenlijk tot een grotere bijdrage komen. Doordat individuele ambities meer samenhang krijgen zijn de resultaten kwalitatief veel beter.

Kenmerkend aan ons is dat we altijd op zoek zijn naar het beste van mensen. We zijn onderzoekend en ontwikkelingsgericht om tot optimale resultaten te komen. Iedere opdracht is voor ons een uitdaging. In ons aanbod leren organisaties actief te sturen op ieders optimale bijdrage zodat er een stevige basis ontstaat voor gemeenschappelijke resultaten.

Contact 06-25012859